Noen ting var bedre før

Noen ting var bedre før, ihverfall muligheten til å fiske pen ørret «rett utenfor huset». Ettersom vi alle er NORSKE og ikke ble født med ski på bena, men «fluestang i hånda» samtidig som våre eldre herremenn tok oss med ut så fort kona ikke var hjemme, ble vi introdusert

Ø.bekken2

til mange ulike fiskeplasser i nærområdet. Bakkebygrenda ble en gjennganger, så istedet for å dra å spille fotball dro vi heller dit og fisket. Med ørret fra 300 g og helt opp til 1,5kg var det ikke snakk om å gjør noe annet.

Ø.bekken3

I dag har bekken blitt modernisert med tydelige kloakkutslipp og forsøpling, men det ligger forsatt igjen noe gode gamle godbiter. I fjor tokk jeg også turen, fikk 7 ørreter rundt 250 g. Denne gangen fikk jeg bare fisket i litt over en time, noe som resulterte i en bitte, bitte liten ørret.

 

Ø.bekken4

Skal tilbake senere hvor vi går dypere inn i de gode gamle godbitene fra gamledager….

Reklamer