Solbrun trekkfugl

DSCN0267

Da julenisser og julepynt begynte å florere i Bergens gater ble det for mye for en solglad bærumsgutt. Han gjorde som trekkfuglene og satte nesen mot varmere strøk. Totalt 12 dager blant «spesial price for you my friend», magic mushroom og hvit sand.

DSCN0042

Jeg trasket rundt, blid og fornøyd på Balis strender. Lokalbefolkningen stusset veldig på hva slags redskap jeg spankulerte rundt med! De var meget skeptiske og mente at dette redskapet i liten grad hadde noe for seg. Jeg hadde visst en underligtiltrekningskraft da de lokale til stadighet kom de helt opp til meg, gjerne i grupper på 20 stk. jeg prøvde desperat med febrilsk veiving med armer at jeg trengte plass når jeg kastet mtp baksleng, men det brydde de seg i liten grad om. Kort oppsummert; fikk ikke en dritt!! godt Bali har lettkledde damer, billig øl og nisser på surfebrett!

DSCN0041DSCN0090

Reklamer