«Et stille vann»

Martin_filiterer

Vi tokk fri hele helgen, og det var godt å komme seg ut hvor vi liker oss best. Flotte omgivelser og i vekslende vær var det som tiden hadde blitt skrudd 40 år tilbake. Fiske var som gode gamle dager og sjørøverhistoirene vi hadde lest og fantasert om ble nesten virkelig. 

 

Fisken ble filetert, dyppet i soyasau og wasabi, og spist 5 meter fra der den ble tatt. Sånne som oss, altså!

Høstfisket er utvilsomt den tiden av året som kan levere det mest actionfylte fisket etter Sjøørret. I dag landet vi totalt 28 fisk, mye vind og regn sørget foren litt mer problematisk start enn vi ønsket, men resultatet er det liteå si på!

DSCN1444DSCN1434

En uke tildligere var det også sjøørretfest og sjøørreten freste rundt i fjorden på jakt etter brisling. Det ble full klaff og Martin fikk intet mindre enn 18 fisk som var innom håvnettet før de fikk returnere til sitt rette element. Største tikket inn på 1,4 kg, silver og sprek som fy! Vi andre fikk noe, men ikke nevneverdig.

DSCN1446 DSCN1409

 

 

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s