Strange-slice-of-life

Sanndane-18

Ukene etter stormen «Nina» herjet over Vestlandet, bestemte dryflyliving og fluefiskekoryfé Erlend Vivelid Nilsen og hans medsammensvorne i @teampiscatorious seg for å vaske oppdrettsfisken bort fra utstyret og reise til vann fri for spedalsk regnbueørret på jakt etter lytefri fangst.

Sanndane-16

Sogn ble destinasjonen, noe som skulle vise seg som et herlig valg. Både naturen og bakevarene den periferte jordbruksbygda tilbød var førsteklasses.

Sanndane-13

At vi i tillegg, sammen med soloppgangen den første dagen, innså at fjorden bugnet med våryr sjøørret, galvaniserte opplevelsen. 150 blanke skjønnheter på opp til 2 kilo fordelt på én helg gav oss den roen vi søkte, og enda mer.

Sanndane-19

«Det er ikke bare fisken det handler om» gjentas ofte til det kjedsommelige når nok en fangstfri utflukt må unnskyldes for sine nærmeste, men det er på de virkelig vellykkede turene en får klisjeens aktualitet bekreftet på det positive.

Sanndane-7

Mosaikkbildet som oppstår når man sammen opplever og deler slike turer, minner oss på hvorfor vi står med 8 fleece- og ullbukser midt ut i en fjord i 2 minusgrader og kaster på oss leddgikt. Det er totalpakken vi er så glad i. Sogn, vi kommer tilbake. Her har dere også filmen.

Av:

Joackim Ingvald Kristiansen

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s