Norgescup

Det ble et utrolig bra opplegg av arrangørene, med båtfiske og landøkter etter helomvending grunnet flom. Vi var godt spredd på resultatlisten individuelt, men kom på 2. plass som lag. For alle som ikke har prøvd konkurransefiske er det bare å slenge seg med! Adrenalinet koker, det blir mye knoting og enorm glede over hver fisk som havner i håven!

Bilde 2

Kombinasjon av så mye enkelt, energisk og inspirerende gjør at man hele tiden vil søke nye steder og utfordringer. Derfor begynte vi med konkurransefiske i fjor. Vi ville utvikle oss selv på et nytt nivå hvor du må kunne finne løsningen på egenhånd under press. Vi skal delta i enda fler konkurranser i år og i fremtiden er det vi som kommer til å stå høyeste på pallen et eller annet sted i Norge eller utlandet!

pallen1

Siden Guddal er et fantastisk sted lagde vi en liten film som viser litt fra konkurransen og rammen rundt arrangementet.

Reklamer

One thought on “Norgescup

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s